Nyhed

Presset landvind spejder efter ny model

21. februar 2017

En hjørnesten i den grønne omstilling af Danmark risikerer at gå i stå om et år, fordi støttesystemet udløber, uden at afløseren er på plads. Ministeren er skeptisk over for en overgangsordning og slår fast, at et nyt system skal domineres af udbud og teknologineutralitet.

Læs mere
 

Vind blæser Danmark skævt

21. februar 2017

Den grønne energi har for alvor fået luft under vingerne, men omkostningerne rammer skævt. Manglende udligning kan betyde, at få elforbrugere ender med hele regningen for den lokale belastning af elnettet. Det får lokal elnetchef til advare.

Læs mere
 

Skæv vindregning skaber opmærksomhed hos DF’er

21. februar 2017

Den skæve fordeling af regningen for transport af vindstrøm og en digital forbrugerløsning for el, vand og varme var i fokus, da Dansk Folkepartis ordfører Dennis Flydtkjær var på besøg hos RAH i Ringkøbing.

Læs mere
 Lars Christian Lilleholt

Ministeren holder møde med parterne bag energispareaftalen

21. februar 2017

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt havde kaldt parterne bag energispareaftalen til møde i ministeriet tirsdag. Formålet var at drøfte status på energispareindsatsen og mulige forbedringer.

Læs mere
 

Forbrugerombudsmand sætter ind overfor ulovligt salg

20. februar 2017

Ny vejledning fra forbrugerombudsmanden skal være med til at sætte en stoppe for ulovligt telefonsalg på energi- og teleområdet. Dansk Energi er glad for det nye tiltag, der skal hjælpe med at beskytte forbrugerne fra tvivlsomme salgsmetoder.

Læs mere