492 unge vil læse til energiingeniør

28. juli 2017

Optaget af civil- og diplomingeniører med fokus på energi slår atter ny rekord, men der er tegn på stagnation.

Læs mere
Arrangement

Konference: 2030-klimamål - De bedste løsninger for transport, opvarmning og landbrug

24. juli 2017

Vær med, når Dansk Energi og Landbrug & Fødevarer inviterer til konference 18. september om 2030-klimamålene.

Læs mere
Debat

Lavere elafgift er en grøn vækstgevinst for Danmark

18. juli 2017

Dansk Erhverv, Landbrug & Fødevarer og Dansk Energi argumenter i et fælles debatindlæg i Børsen for, hvorfor en lavere elafgift er en god idé.

Læs mere
 

Færre kunder fik lukket for strømmen

11. juli 2017

Bliver elregningen ikke betalt, så kan der i sidste ende blive lukket for strømmen. I 2016 oplevede langt færre end tidligere at få lukket for strømmen, viser ny statistik. Forklaringen skyldes dog næppe større betalingsvilje, men snarere at engrosmodellen har betydet forsinkede rykkerforløb.

Læs mere
 

5 skarpe om Energinets analyseforudsætninger

10. juli 2017

Energinets analyseforudsætninger udkom først i juli. Men hvad bliver de brugt til, og hvad er nyt? Chefkonsulent Karsten Capion, Dansk Energi, svarer her på fem skarpe om forudsætningerne.

Læs mere
 

Intern auditering af SKS og KLS samt ledelsesevaluering

Kursus målrettet medarbejdere, der skal varetage opgaven med den interne auditering og evt. ledelsesevaluering af virksomhedens Sikkerheds Kvalitets Systemer og Kvalitets Ledelses System.

Læs mere
 

Udbud i forsyningssektoren for praktikere – lovlighed og godt købmandskab

De nye forsyningsudbudsregler udfordrer indkøberne i forsyningssektoren men åbner samtidig op for endnu smidigere indkøb for den, der tør. Samtidig er bevågenheden om indkøb i forsyningssektoren steget med opmærksomheden på de nye regelsæt og selskabernes konsolideringer med større enkeltudbud til følge. På dette heldagskursus gennemfører Dansk Energi i samarbejde med PUBLICURE Advokatfirma et praktisk orienteret kursus i udbudsretten. Det overordnede sigte er at klæde deltagerne på med et overblik over reglerne og give meget konkrete redskaber, som optimerer udbudsprocessen og letter hverdagen.

Læs mere