Nyhed

Efterlysning: Klarere regelsæt ønskes

9. december 2016

Dansk Energi har over årene efterspurgt et langt tydeligere regelsæt for den politisk besluttede energispareordning, og har derfor også hilst Rigsrevisionens undersøgelse velkommen.

Læs mere
SolenergiSolceller Parcelhuse

Solcelleejere skal behandles ens

9. december 2016

Solcelleejere skal kunne afregnes ens. Sådan lyder en opfordring fra Dansk Energi til Energistyrelsen. Årsagen er, at lovgivningen for de nettoafregnede solcellekunder ikke er afstemt i forhold de regler, der er til målere. Det kan sætte solcelleejere i en unødig klemme. Derfor arbejder Dansk Energi på en løsning.

Læs mere
NyhedGris

Når gylle gør godt

9. december 2016

Danske landmænd er underlagt krav om at begrænse ammoniak-udledningen fra fordampning i gylle. Med gyllekøling bliver fordampningen mindre, og den overskydende varme kan ved hjælp af varmepumper genanvendes. En ægte grøn win-win situation, der kan mærkes på landmændenes varmeregning.

Læs mere
Nyhed

Strømtyve snyder for op til 50 mio. kroner om året

9. december 2016

Flere af landets store netselskaber oplever strømtyveri for millioner. Det er både helt almindelige familier, der snyder med strømmen, og folkene bag store skunk-laboratorier. Dansk Energi skønner på baggrund af tal indhentet fra medlemmer, at der bliver stjålet strøm for op til 50 millioner kroner årligt.

Læs mere
NyhedHacker

Målere sætter stopper for strømtyveri

8. december 2016

Det er en god nyhed, at de danske netselskaber lige nu er ved at rulle fjernaflæste målere ud til elkunder i hele landet. De nye elmålere kommer nemlig til at dæmme op for det udbredte strømtyveri, som Danmarks Radio fortæller om i dagens nyheder.

Læs mere
 

18jan

Konflikthåndtering - hjælp til den svære samtale

Hvordan håndterer du kunder, som er meget vrede, ubehøvlede eller kede af det? Få hjælp til at håndtere konflikter og træn dig i de svære samtaler sammen med ligesindede i trygge omgivelser. Du får også mulighed for at træne dine gensvar sammen med en professionel skuespiller, som agerer den vrede kunde.

Læs mere
ArrangementBerlin Parlament

German and Danish Energy Transitions

Does "Energiewende" rhyme with "Grøn Omstilling"? Are our policies aligned? What are the latest German trends? Join us for a discussion on the future of energy in Germany and Denmark.

Læs mere
 

Øg dit salg med klar tale

God kommunikation øger salget – lær hvordan! Arbejder du med tekniske produkter eller services? Og er du sikker på, at kunderne forstår dig, når du forsøger at sælge dit produkt til dem? Det kan nemlig være svært at kommunikere til en målgruppe, som har begrænsede forudsætninger for at forstå tekniske specifikationer, eller måske bare har meget lidt interesse for dit område.

Læs mere